Profil

Edzőtábor

Edzőtábor:

Minden év júniusának utolsó hetében, az AForce1 Dance Studio™ ad helyet a gyermek korosztály napközis táborának. Továbbá nyár közepén kerül megrendezésre a 14 év feletti korosztály nyári nagy edzőtábora, ahol az AForce1 tanárain kívül, más hazai illetve nemzetközi vezető tánciskola tanáraitól is tanulhatnak, az oda jelentkező táncosok. Az edzőtábor technikai szintjei különbözőek, a kezdőtől a profiig bárki jelentkezhet.

Évadzáró gála

Évadzáró gála:

Minden év június III. hetében kerül megrendezésre tánciskolánk 3 órás évadzáró gála est műsora, ahol táncosaink számot adnak az évadban megszerzett tudásukról. A gálán díjátadó is van, ahol az évadban kiemelkedő munkájú táncosainkat díjjazuk. Tanáraink nem csak műsorszámaikkal kápráztatják el a nézőket, hanem aktív táncosként is részt vesznek a produkciókban. A gála műsorról minden esetben DVD készül, megörökítve az előadás minden pillanatát.

Workshop

Workshop:

Táncosaink és tanáraink minden évben tesznek a technikai fejlődésükért is. Ha nem az AForce1 szervez iskolán belüli kurzust, akkor mi utazunk el egy-egy motiváló program eseményre, hogy képezzük tánctudásunk. Egy ilyen kurzus mindig inspiráló, így további munkáinkba integrálhatjuk az ott megszerzett tudást.

Versenyrendezés

Versenyrendezés:

Az AForce1 TSE, már nem csak mind versenyzői státusszal rendelkező tánciskola, hanem 2017-től már versenyrendező is. A Fusion Dance Contest egy országos megmérettetés, ahol a 3 szintű versenyzés mellett, egy szakmai képzés is egyben.

Videó projekt

Videó projekt:

Iskolánk fontosnak tartja, hogy olyan táncos videó koncepciókat is készítsünk, melyek a versenyzésen kívül más dimenzióba helyezik a koreográfia építést, hisz itt a táncon kívül, olyan kreatív megoldásokra is figyelni kell, mint a helyszín kiválasztás, a téma, a videó vágás vagy a tánc üzenete. Egy-egy ilyen videóval mindig remekül lehet promotálni tánciskolánkat, – edzőként – az aktuális hatások megjelenítésével.

Versenypródukció

Versenyprodukció:

Tánc egyesületünk fő profilja a versenycsoportok kinevelése gyermek kortól, valamint versenyeztetése hazai és nemzetközi szinten. 4 korosztályban indítunk versenyzőket tánciskolánk színeiben. Tematikus képzések során, 4 éves kortól foglalkozunk táncelőkészítési szinten gyermekekkel. Majd gyerek korosztályba lépve már versenyszintű képzést kapnak. Az edzések egy szigorú próbarend szerint zajlanak heti rendszerességgel. A zenevágástól a dobogóra lépésig, minden részletet edzőink dolgoznak ki.

Show

Show műsor:

Az egyesületünk fő célja közé tartozik még a hip-hop kultúra népszerűsítése. Aktív résztvevői vagyunk Győr város sporteseményeinek. Legyen szó promócióról, nemes cél érdekében egy gyűjtésről, egy nagy fesztiválról vagy városi rendezvényről. Az AForce1 fennállása óta közel 300 fellépésen vett részt városi, országos vagy ország határainkon túli rendezvényeken.

Esküvői tánc

Esküvői tánc:

Szakképesített tánc edzőink, esküvői párok illetve külön vőlegény, menyasszonyi tánc betanítását is vállalják. A párok igényei szerint állítjuk össze esküvői nyitótáncuk műsorát. Egyéni időbeosztás alatt haladunk, általában 5-6 alkalom alatt elkészül a pár egyedi produkciója.

Szalagavatós tánc

Szalagavatós tánc:

Szakképesített tánc edzőink, iskolák, osztályok szalagavatós tánc betanítását is vállalják. A műsort az ötletektől függetlenül az iskola helyszínén vagy edzőtermeinkben is gyakorolhatóak, segítünk a témaválasztásban, zenevágásban, a ruha és produkció elkészítésében egyaránt – a felkért osztály igényei szerint.

Automotor

Koncert és Autó-Motor show:

Az AForce1 TSE Hungary, vállalja koncert és autó-motor show színpadi táncos produkció elkészítését és profi táncosaival annak színpadi megvalósítását. 2016-ban a Molnár Ferenc Caramel legnagyobb túrnézáró koncertjét iskolánk szervezte és bonyolította le valamint felelt a színpadi táncos showért. Táncosaink olyan nagy hazai előadók koncertjén táncoltak már, mint a Rapülők, Rúzsa Magdolna vagy az Irigy Hónaljmirigy és olyan autóbemutatókban vett már részt, mint az Audi, Volkswagen, Bmw, Volvo vagy Opel.

Videoklipp

Videoklip és TV show:

Az egyesület vállalja a videóklipek táncbetéteinek elkészítését ill. profi táncosaival annak színpadi megvalósítását, tévés show műsorokban pedig táncosként való részvételt. Az AForce1 táncosai, több hazai pop-zenei előadók videóklipjeibenkapott már felkérést, mint táncos, tánckar, vagy készítettük el a videóklip táncos koreográfiáját, mint pl.: V-tech, Jenny, ZeroDay, LL Junior stb. Táncosaink olyan tévés műsorok táncos szereplői, mint A Dal, X-Faktor, Megasztár a Megatánc, a Táncreakció vagy a Kicsi Óriások.

Divatbemutató:

Tánciskolánk vállalja táncos divatbemutatók szervezését és annak tánc show elkészítését, az egyedi látványvilág és koncepció létrehozásában koreográfusaink segítenek. Profi táncos modelleink több hazai divatbemutató szereplői voltak, mint pl.: Árkád show, Allee show, Alba és Győr Plaza show, Nike, Versace, Dolce & Gabbana divatbemutatók stb.