Bemutatkozás

Németh Ádám vagyok, az AForce1 Tánc Sport Egyesület alapítója, koreográfusa és táncosa.

Tánciskolám 2006-os megalakulása óta számos hazai és nemzetközi versenyen, fesztiválon lépett színpadra. Ez idő alatt 551 dobogós helyezést és 58 különdíjat kaptak az egyesület koreográfiái valamint, 300-nál is több fellépésen vettünk részt tánciskola szinten.

AForce1 Tánc Sport Egyesület

A 2016-os X.Jubileumi évadzáró gála estet az egyesület a győri Egyetemi Csarnokban rendezte meg. A következő referenciával büszkélkedhet az egyesületünk 2006-os fennállása óta:

  • 171 versenyen, 551 dobogós helyezést értünk el és 58 különdíjjal jutalmazták munkáinkat(
  • (60 bronz, 131ezüst és 314 arany)
  • Több, mint 300 fellépésen volt egyesületünk.

Tánciskolánk és tanárai olyan nagy, kiemelt események lebonyolításában ill. fellépő résztvevőjeként vett részt, mint az ICF Maraton Kajak-Kenu világbajnokság , a Magyar Táncfesztivál, a Molnár Ferenc “Caramel” nagy koncert, az Audi ETO női kézilabda és CARGO UNI Győr női és férfi kosárlabda csapatok hazai és liga mérkőzései vagy a 2017-es EYOF Diákolimpia. Táncosaink, tanáraink pedig olyan tévés műsorok táncos szereplői voltak, mint a Viva Tv Táncreakció, Megatánc, X-Faktor, Megasztár, A Dal vagy a Kicsi Óriások.

Egyesületünk 2006 óta különböző győri helyszíneken bérelt helyet , ahol a versenycsoportok felkészítése zajlott, majd az Ifjúság krt. 113. alatt – mára állandó székhelyű – AForce1 Dance Studio™, 2012 őszén nyitott meg, hogy klub szinten tudja gyakorolni a versenycsoportok kiépítését és a moderntánc kultúráját megfelelő környezetben tudja népszerűsíteni a diákok, táncolni vágyók számára.

Iskolánk a hiphop kultúra műfajában moderntáncokkal foglalkozik, ezen belül a streetdance, LA style, newstyle, girly, dance NRG, jazz funk stílusokat oktat.

Tanáraink és táncosaink olyan világhírű csapatoktól, instruktoroktól tanultak, mint pl.: Quick Crew, Choreo Cookies, Kinjaz, GRV, Bam Martin, Ian Eastwood, Brian Friedmann, Les Twins, Whyn Niguen, Lyle Beniga, Kyle Hanagami, Willdabeast Adams, Yanis Marshall, Camillo vagy Nika Kljun stb…

Tánciskolánk győri működése mellett, Tatabánya, Csorna, Kapuvár, Mosonmagyaróvár és Sopron városokban tart tematikus órákra épülő tánc edzéseket, 4 éves kortól valamint, gyerek, junior és felnőtt korosztálynak. Az órák szintje kezdő, haladó és versenyző, így az évadban mindenki megtalálhatja a maga szintjének és stílusának megfelelő csoportot és oktatót.