Bemutatkozás

Németh Ádám vagyok (35), táncos, moderntánc edző, koreográfus és több, mint 15 éve rendezvényszervezőként is tevékenykedem. 2006-ban megalapítottam a sikeres AForce1 Tánc Sport Egyesületet, melynek fő célja, hogy a fiatalok életében a sport a mindennapjaik része részévé váljon a tánc által, valamint versenyzőket neveljek és népszerűsítsem a hip-hop kultúrát, mely mára már az egész világban jelen van és a gyakorolja rá a legnagyobb hatást.  Az AForce1 megalakulása óta mára már 8 városban folynak tematikus moderntánc oktatások 4 korosztályban, több kategóriában.

2009-ben Pér Polgármestere kitüntetett sikeres edzői tevékenységem miatt, mivel Barcelonában világbajnokságot nyert junior streetdance kategóriában az akkoriban évekig ott edzett csapatom.

2011-ben Győrben, megnyitottam az AForce1 Dance Studio-t, ahol azóta sokkal hatékonyabban fejlődhetnek a táncosok a rendszeres, tematikus napi rendszerességű edzéseknek köszönhetően.

Tánciskolám és tanáraim olyan kiemelt események lebonyolításában ill. fellépő résztvevőjeként vettek részt mint: autóshowk (Opel, Volvo, Audi, BMW, Toyota stb.)  szépségversenyek (Alpok Adria, Miss Balaton), ICF Maraton Kajak-Kenu világbajnokság, U15 Bírkózó EB, U18 Atlétikai VB, a Magyar Táncfesztiválok, divatbemutatók (Árkád Show, Dolce&Gabbana, Nike, Adidas, Puma stb) a Molnár Ferenc “Caramel” nagykoncert, a győri sportéletben az Audi ETO női kézilabda és CMB CARGO UNI Győr női és férfi kosárlabda csapatok hazai és liga mérkőzésein, különféle sportjellegű Európa és világbajnokságok megnyitó gáláján. 2017-ben Győrben, az ETO Stadionban megrendezett Ifjúsági Diák Olimpián 50 fős tánckarral vettünk részt a gálaműsorban.

Táncosaink, tanáraink pedig olyan tévés műsorok táncos szereplői voltak, mint a VIVA TV Táncreakció, Megatánc, X-Faktor, Megasztár, A Dal vagy aKicsi Óriások.Olyan popelőadók mögött táncolhattunk, mint Rúzsa Magdi, Király Viktor, Majka, LL Junior, Caramel, Irigy Hónaljmirigy stb. 2018 nyarán a FIFA World Cuphivatalos betétdalának a „Live it up c.videoklipjét forgatták a zene és filmiparban is híres Will Smith-szel.

AForce1 Tánc Sport Egyesület

Az AForce1 tánciskola 2006-os megalakulása óta, vezetésem alatt, számos hazai és nemzetközi versenyen, fesztiválon lépett színpadra. Ez idő alatt majdnem 200 versenyen voltunk és közel 600 dobogós helyezést értünk el és több, mint 70 különdíjjal jutalmazták produkcióinkat. A tánciskolám fennállása óta, közel 400 fellépésen vettünk részt, rendeztem Jubileumi gálát a Győri Egyetemi Csarnokban, vagy dupla gála előadást a Győri Nemzeti Színházban a Magyar Táncfesztivál 0.napján.  A táncvideóinkat a Youtube csatornánkon több, mint 1,5 millió-an látták.

Iskolánk a hiphop kultúra műfajában moderntáncokkal foglalkozik, ezen belül a streetdance, LA style, newstyle, girly, dance NRG, jazz funk stílusokat oktat.

Tanáraink és táncosaink olyan világhírű csapatoktól, instruktoroktól tanultak, mint pl.: Quick Crew, Choreo Cookies, Kinjaz, GRV, Bam Martin, Ian Eastwood, Brian Friedmann, Les Twins, Whyn Niguen, Lyle Beniga, Kyle Hanagami, Willdabeast Adams, Yanis Marshall, Camillo vagy Nika Kljun stb…

Tánciskolánk győri működése mellett, Tata, Tatabánya, Kapuvár, Pápa, Mosonmagyaróvár és Sopron városokban tart tematikus órákra épülő tánc edzéseket, 4 éves kortól valamint, gyerek, junior és felnőtt korosztálynak. Az órák szintje kezdő, haladó és versenyző, így az évadban mindenki megtalálhatja a maga szintjének és stílusának megfelelő csoportot és oktatót.