AFORCE1 DANCE STUDIO™
Győr, Ifjúság körút 113.

Milyen célra lehet igénybe venni a studiót?

A stúdió alkalmas: napközis és edzőtáborok, szalagavatós és esküvői táncok, magánórák és képzések, bemutatók lebonyolítására. Fennállásunk óta az alábbi mozgás formákból tartottak órákat nálunk: zumba, fitness, jóga, karate, 5ritmus, Japán kardforgató szeminárium, Diamond team fitness, latin-standard táncok stb.

Technikai felszereltség:

  • Tükör: nagyteremben 12×2,5 m, kisteremben 11x,2,5 m.
  • Hangtechnika: kis és nagyteremben American Audio profi hangtechnika
  • Méretek: kisterem: 5m mély és 13 m széles. Nagyterem: 10m mély és 13m széles.
  • A termekben légcserélő is van (nem klíma). Ennek funkciója, hogy a levegőt cseréli a helyiségekben, kivezeti az elhasznált levegőt a kültérbe ill. friss levegőt pumpál vissza a termekbe.
  • A nagyteremben nyitható ablakok vannak, míg a kisteremben nincsenek ilyen célra alkalmas ablakok.
  • A termekben balettszőnyeg borítás van, melyet csakis váltócipő használatával lehet igénybe venni.

Parkolás

A stúdión könnyen megközelíthető, az utcában van mód ingyenes parkolásra, az esti órákban viszont már nehezebb találni, ezt az edzésekre jövet bele kell kalkulálni a tervezésbe.

Nyitva tartás:

Az AForce1 Dance Studio™ tánc órarendi órái hétfőtől-péntekig 16:30-22.00 óráig tartanak. Előzetes bejelentkezés alapján az órarendi edzésektől függetlenül bármikor tudunk fogadni vendégeket, a hét mindennapján, ellenben a rugalmas időpontválasztás azonban megköveteli a pontos kezdést, befejezést és a tisztaság betartását.

Bérléssel kapcsolatos egyéb információk

Érdeklődés és időpont egyeztetés teremfoglalás céljából az alábbi elérhetőségeken lehetséges. A megállapodás utáni lemondási díj a lefoglalt időszakra jutó bérlési díj 30%-a.  A lefoglalt időpontot be kell tartani, pontos kezdést és befejezést kérünk. A stúdiót minden résztvevő a saját felelősségére használhatja. Ügyelni kell az eszközök rendeltetés szerinti használatára és a tisztaságra. Minden eszközt a használata után a helyére kell visszatenni. A bérlést követően ellenőrizni kell a zárt ablakokat, a lekapcsolt villanyokat és az elzárt vizet.  A bérleti díj tartalmazza valamennyi rendelkezésre álló öltözők, technikai felszerelés, kiegészítő kellék használatát és az asszisztenciát, ha igény van rá. Külön díjat kizárólag a tönkretett berendezés miatt kell fizetni amiért az óraadó / edző felelősséget vállal. A termek és stúdió használata alkalomtól ill. rendszeres használattól függően változik.