AFORCE1 DANCE STUDIO™
Győr, Ifjúság körút 113.

Milyen célra lehet igénybe venni a studiót?

Heti rendszerességgel zajlanak órák hip-hop, latin és standard ill. minibalett stílusokban.

Tartottak már tanfolyamokat és edzőtáborokat olyan műfajokban, mint karate, zumba, gerinctorna, aerobik és moderntánc.

A studió alkalmas továbbá, – fotózás céljából – műteremmé alakítható, a testépítés világában személyi edzésre, kűrök, pózolások gyakorlásához ill. szalagavatós és esküvői táncok, párok betanítására is kiválló helyszín.

Szeretnénk, hogy mindig tudd, mi zajlik éppen. Légy naprakész!

Csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!

Szeretnéd látni a legjobb pillanatokat ami a versenyen történt?

Kövess minket az instagramon!

Technikai felszereltség:

  • Tükör: nagyteremben 12×2,5 m, kisteremben 11x,2,5 m.
  • Hangtechnika: kis és nagyteremben profi hangtechnika: American Audio.
  • Méretek: kisterem: 5m mély és 13 m széles. Nagyterem: 10m mély és 13m széles.
  • A termekben légcserélő is van (nem klíma), amit főleg a nyári időszakban szoktun használni.  Ennek funkciója, hogy a levegőt cseréli a helyiségekben, kivezeti az elhasznált levegőt a kültérbe ill. friss levegőt pumpál vissza a termekbe.
  • A nagyteremben nyitható ablakok vannak, míg a kisteremben nincsenek ilyen célra alkalmas ablakok.
  • A termekben balettszőnyeg borítás van, melyet csakis váltócipő használatával lehet igénybe venni.

Parkolás

A studiónk könnyen megközelíthető, az utcában van mód ingyenes parkolásra, az esti órákban viszont már nehezebb találni, ezt az edzésekre jövet bele kell kalkulálni a tervezésbe.

Nyitva tartás:

Az AForce1 Dance Studio™ tánc órái hétfőtől-péntekig 15.00-22.00 óráig tartanak.

Előzetes bejelentkezés alapján bármikor tudunk fogadni vendégeket, a hét mindennapján, ellenben a rugalmas időpontválasztás azonban megköveteli a pontos kezdést és befejezést a tisztaságra való ügyelést.

Bérléssel kapcsolatos egyéb információk

Az időpontot első alkalommal csak telefonon lehet foglalni, érdeklődni. A megállapodás utáni lemondási díj a lefoglalt időszakra jutó bérlési díj fele. A lefoglalt időpontot be kell tartani, pontos kezdést és befejezést kérünk. A stúdiót minden résztvevő a saját felelősségére használhatja. Ügyelni kell az eszközök rendeltetés szerinti használatára és a tisztaságra. Minden eszközt a használata után a helyére kell visszatenni. A bérlést követően ellenőrizni kell a zárt ablakokat, a lekapcsolt villanyokat és az elzárt vizet.  A bérleti díj tartalmazza valamennyi rendelkezésre álló technikai felszerelés és kiegészítő kellék, használatát és az asszisztenciát, ha igény van rá. Külön díjat kizárólag a tönkretett berendezés miatt kell fizetni. A bérleti díj ára és rendezése alkalomtól ill. rendszerességtől függően változik.