Aforce1

ADÓ 1%  (AForce1 TSE)

Ezúton is köszönjük a támogatást azoknak, akik az egyesület 2006-os alapítása óta önzetlenül segítettek tánciskolánk versenyzőinek kiadásai enyhítésében ill. szervezeti működésünkben.

Egyesületünk az adó 1 százalékából beérkező felajánlások mértékétől függően olyan kiadásokra fordítja, mint a versenyzőink versenykiadásainak enyhítése (nevezési díj, éves tagsági díj, utazási költség, kosztüm stb.) a weboldalunk létrehozása és frissítése, az egyesület folyószámlájának fenntartása, vagy a győri központi stúdió fejlesztése.

A figyelemre méltó eredmények mellett azonban egy sajnálatos tényről is beszélnünk kell: ma Magyarországon az adózók 50%-a nem rendelkezik az adója 1 százalékáról, így az visszakerül az államkasszába.

Adó bevallás esetén gondoljon arra, hogy az adó 1 százalék felajánlása Önnek csak egy formanyomtatvány kitöltése, azonban ez az összeg a tánc sport egyesületünk életében meghatározó lehet, hisz lehet Ön segíti hozzá versenyzőinket életük legnagyobb sport élményéhez, akár egy világbajnokságra való eljutással.